Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT HÄRLIGHETSHOPP

 

i mitt hjärtas tempel

bor mitt härlighetshopp

och i evigheten

efter fullbordat lopp

ska jag skåda Jesus

i Hans majestät

där ska lovsång ljuda

i all evighet

 

 

när min stund på jorden

är för alltid förbi

blir jag hemförlovad

är jag slutgiltigt fri

ingenting ska störa

eller skrämma då

långt från alla trångmål

ovan himmel blå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/2 2014





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 14:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt!
2014-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP