Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED KÄRLEKENS BLÄCK

 

Mina

händers

vältalighet

 

lär dig

kärlekens

svårtydda språk

 

till fulländning

 

min penna

präntar

ord i ditt inre

 

med kärlekens bläck

 

och du

ger mig

dina ögons lust

 

dina läppars

trofasta

kyssar

 

din varelses

brinnande

längtan

 

för evigt min

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-28 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och nära! Gillas!
2014-12-30

    ej medlem längre
Snyggt för du din penna här..
2014-12-29

  Rise Little One
Han skrev till mig med kärlekens bläck och plötsligt fattade jag vad din underbara text handlat om.
2014-12-29

  Petter Wingren
Fin struktur på denna märgfulla mrtaforstinna kärleksdikt.
2014-12-28

  M M Mannheim VIP
Så vackert och smidigt med "kärlekens bläck"!
2014-12-28

  Marita Ohlquist VIP
I den bästa av världar!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP