Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVGODHETEN

 

självgodheten pekar ut

självgodheten dömer

jämför med sig själv till slut

smickrar och berömmer

självgodhetens maskerad

allt är ett falsarium

bakom välputsad fasad

krälar ett terrarium

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/6 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-28 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP