Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hopp om liv

Söker vrakdelar
något att pussla
Rekonstruerar katastrofen
med delar av ett havererat inre
Hjärtats svarta låda saknas
radiokontakten är bruten
Haverikommissionerar i min ensamhet
Söker vrakdelar
med hopp om liv




Fri vers av Kattiz
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-29 11:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I sökandes stund känslan berör!
2014-12-30

  själensfrihet
Väldigt väldigt bra jag ryser inombords..den bokmärker jag.
2014-12-30

    Lars J
Mycket bra! "hjärtats svarta låda saknas" bra rad, men är det inte poesin som är den svarta lådan? ;-)
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Kattiz
Kattiz