Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köpfritt

Köpfri dag i
Linköpinget




Fri vers av Dan Myrbeck
Läst 248 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-12-29 15:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2015-01-05

  Rozsi.kovacs

Den som spar han har
2015-01-01

  ResenärGenomLivet
Sådana dagar borde det finnas fler av...förr fanns det ju och det fungerade alldeles utmärkt...:-)
2014-12-30

    ej medlem längre
Ja, tack! :)
2014-12-30

  Lars Hedlin
JAha då slapp pengarna flyga!
2014-12-30

  Connie
Gillar tanken! Man kanske skulle införa ett köpfritt år. Bara köpa det nödvändigaste, så kanske man lär sig uppskatta det man har!
2014-12-30

    ej medlem längre
Fint att slippa ta sig iväg för att handla/shoppa:) Jag har haft några 'köpfria' dagar, så skönt så,bara umgåtts med nära och kära.
2014-12-30

  Angel of love
Fy då vill jag inte vara där, är ju shoppoholic.
2014-12-30

  Maria Sundelin VIP
Åk flera
konsumera mera
2014-12-30

    ej medlem längre
Haha.. bravo och god fortsättning..
2014-12-29

  anits VIP
Åh, vilken härlig text!
2014-12-29

  Ingrid Trolle
Fenomenal ordekvilibrisitet.
Tack för din underhållning!


2014-12-29

  Teresia Ridell
Vore nästan skönt att få vistas där ett tag..efter alla juliga köp-tag:)

Finurligt skrivit Dan !
2014-12-29

  Marianne Räf
Annars är det väl Köplinköping?
Lite 'tårta på tårta', kanske... - eller
köps det lin, där?
2014-12-29

  louisegirl
Oj, det var inget bra för den butiken.. ;)

2014-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vore inte fel! Man blir bara matt!
2014-12-29

    ej medlem längre
Värre än mellandagsrean...
2014-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Skall personalen ut och handla?
2014-12-29

    ej medlem längre
Hur går det ihop för den affären måntro....
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck