Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla föds till sitt bästa


stora till stackars små

de fostrar så
stora till stackars små
att bli något
något annat
än vad de är
allt det där
som de aldrig lyckades nå
allt det där
som de aldrig lyckades få
vill de lära
de små att vinna
så de kan ära
de som snart ska försvinna

stackars stora
som aldrig kommer förstå
det stora i de små




Fri vers av Let it go VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-29 20:50



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
går rakt i hjärtat!
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP