Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mina systerdöttrar


har skrivit om dem tidigare ( fri choka )



mina systerdöttrar
kunde skriva bättre än jag
redan i sjuårsåldern;

fick en dikt av dem
till min födelsedag
som var så fin -

frågade min syster
vem som skrivit den:
tjejerna själva
ingen annan...

tjejerna är vuxna nu
och jag sitter kvar här,
försöker lära mig
skriva lika bra eller
ens litet nära det...

...inte deppa ihop
jag tror ju på flera liv, -
tar detta som övning





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-30 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert inom!
2014-12-31

  Lena Själsöga Keijser
fina

du skriver ju
ur ditt hjärta

vad kan
vara finare

hjärtats röst är den vackraste...är det inte den vi skriver med
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran