Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesu blod har gjort mig fri!


TILL FULLO KÄND


till fullo känd
till fullo frikänd
sådam är pilgrimens ljuva lott
Avsändaren
är inte okänd
av frihetsbrevet
en kristen fått
den skuld jag haft
finns inte mera
den är betald med
Hans dyra blod
och med Sin kraft
Han transformerar
all usel feghet
till hjältemod


LARZ GUSTAFSSON  1/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 10:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Yes, usel feghet
till hjältemod
så sant!

2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP