Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUMBUG OCH HYCKLERI

 



ingen här vill mig illa
det vill man att jag ska gå på
jag är som en enmansgerilla
som ensam i striden får stå
alla här tycker om mig
det vill man slå i mig var dag
men vad man vill är göra om mig
bryta ner mitt egentliga jag


LARZ GUSTAFSSON  17/1 2014

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-01 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP