Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSPROFETER

 

 

 

kalla mig intolerant

det struntar jag fullständigt i

du som är så imposant

har fullt upp med ditt hyckleri

livet som kärleksprofet

är tufft och det kräver sin man

kalla mig intolerant

men jag har valt att vara sann

 

LARZ GUSTAFSSON 30/12 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP