Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015! Helsickes Situation!


Nytt År, igen



Första da´n på året.
Fienden skär i såret!
Är det illegalt
å begära få mat?!
NI har njutit hela natten, - -
- JAG ej ens av bröd å vatten!
Sovit i 4 timmar.
Drömt om tid å Krishna!
Satans Gäng, de har det gott!
Va´ de nånn som undra nått?!
Jo, jag har rätt, men ni gör fel!
Vad ska ´tro, komma ut av det?

Första dikten för året!
Försöker slicka såret.
Beställt 6 cocos-bollar.
Fán, vad alla kollar!!
De vill ha en fet; -
- försäkrar sig om det...
Kan ej leva av Ingenting!
Så, det finns igen anledning
att tacka nej till allting gott!
Det har jag, mer och mer, förstått.
Nånn vill mig på mattan ha, -
- å det är tamejfan, ej bra!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-01 16:54



Bookmark and Share


  Johan-70
Kram till dig, och ett år i värme.
2015-01-03

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas på bättring!
2015-01-02

  ResenärGenomLivet
Starka känslor här...ibland behöver man säga ifrån...
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Styrka och energi i texten.
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf