Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blitzkrieg against Babylon!


JUDAS

 

förrädaren

förrådde Mästaren

gjorde gemensam sak

med frestaren

nu hånar han de trogna

som står kvar

och skryter med de pengar

som han har

trettio silverpenngar

hans lön

hans fantasifoster

hör inte bön

men han är omtyckt

han är populär

som alla lögnaktiga typer är

 

LARZ GUSTAFSSON   090222

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP