Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskapliga bevis

Vetenskapen går framåt på alla sätt och vis

Numera har den fått så gott som säkra bevis

Det hade varit bäst för den ekologiska balansen

om vi människor hade haft kvar svansen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 315 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-02 03:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...kanske det ja...
2015-01-05

  Lars Hedlin
JA visst! ;)
2015-01-03

    ej medlem längre
Detta går nog att fixa med vetenskapen och en gen.
så kanske den växer ut i-gen.
(om det nu hjälper?)

2015-01-02

    Dan Myrbeck
Bravo!

OVANLIGT att du skriver på rim!
BRA!
2015-01-02

    ej medlem längre
Den var bra! =D
2015-01-02

  Ingrid Trolle
Underbart Connie!
Det är bara att vifta på.
Själv skulle jag vilja ha
ett par ord med den idiot
som reste sig upp på
två ben och kastade
bort svansen för så
längesedan. Tänk så många
diskbråck som kunde ha
undvikits.
2015-01-02

  Onomatoprofet VIP
*viftar med svansen*
2015-01-02

  Palett
Härligt bra text med knorr !
2015-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-01-02

  Lehva VIP
Ha, ha...
Humor, visdom och rytmik:-).
2015-01-02

  WyS VIP
Ja kanske vi alla haft bättre balans,ha,ha!
2015-01-02

  Ronny Berk
bild och text i harmoni; tänkvärt, ja !
2015-01-02

  Petter Wingren
Bra med knorr på både dikt och svans
2015-01-02

  Mats Edin VIP
Så mäktiga rader: vetenskapen fått så gott som säkra bevis - brilllljant!!
2015-01-02

    ej medlem längre
Den kanske kunde vara bra att styra livet med...
2015-01-02

    ej medlem längre
Ja,vad skall man säga?
jo bra som fan Connie!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie