Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sträng diet

Det fattas en sträng på min gitarr

jag går på sträng diet

 




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 371 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-02 10:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) SKoj!
2015-01-03

  aol
Snytingar i det Connie sjung en sång så vi alla hör, kram
2015-01-02

  Ingrid Trolle
Måhända att det fattas en
sträng på din gitarr, men
på din lyra fattas det verkligen
ingenting.
2015-01-02

    ej medlem längre
Du ser inte ut att må dåligt av dieten ...
2015-01-02

  Onomatoprofet VIP
det är just därför jag hellre tar det piano och spelar piano :)
2015-01-02

  Angel of love
Njut av att vara du istället <3
Du är som vackrast när du älskar dig själv
2015-01-02

  Kim VIP
Ja det kan man ju verkligen kalla det om man spelar varje dag… :)
2015-01-02

  Rise Little One
Texten kan tolkas på olika sätt :)
2015-01-02

  Lehva VIP
Stackare...är det värt det...att lida...:-)
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie