Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenets skönhet


Nära och trygga

värmen den smeker

kärleken den leker

våra starka band med

månskenets skönhet

skapar vi kraftens magi




Fri vers av Eliza-69
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-03 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara ord av kärlek.
2015-01-03

  louisegirl
Så fint!
2015-01-03

    Gulper
Vackert, tack.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69