Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex ska det vara

Det var sann kärlek 

från första stund

Han var vacker

och riktigt fyndig

Nu skulle han bli min!

 

Han hade en

kropp som en gud

Breda axlar

sexiga höfter

lång smal hals 

och en ovanligt

mörk stämma

 

Vi kröp ihop i sängen

Villigt lade han sig

i min famn

Mina fingrar

smekte ömt 

hans hals

Fingertoppskänsla

på hans mage

 

Jag gnider

han kvider

Pjong!

Där brast något

Men ej

min oskuld

 

Ingen låt 

ville sen låta bra

Sex 

ska det vara

för att vi ska

kunna spela 

Tom Dooley




Fri vers av Connie
Läst 367 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-01-03 02:19



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jodå, jag blev överraskningsknorröverraskad!
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, annars så fungerar det ju inte...kul...
2015-01-05

  axveronika
haha riktigt kul och lurig
2015-01-05

    ej medlem längre
alltid lika rolig
Oskuld? intressant!

2015-01-04

    Tommy M
Jodå... Men du, i en sådan här ska du enligt min mening stryka sista raden - så får man gå tillbaka och klura. Och vara lite smart? Nu blir allt så tydligt förklarat. Man skrattar till och är sedan färdig med dikten, kan lägga den åt sidan.

(Obs bara en reaktion/ett förslag - du ska förstås skriva som DU vill.)
2015-01-03

  Hon kallar sig poet VIP
rolig, finurlig, charmig och överraskande, gillar det där lite skojluriga som gör att man måste läsa till slutet och sen le, lite din stil ibland :)
2015-01-03

  Angel of love
Åh musik och lust går hand i hand.
2015-01-03

  Åsa Njunjes
Åh så roande och bra. Tack för ett glatt "smile".
2015-01-03

  Palett
Ja lurad blir man i denna fyndiga text !
Bravo !!
2015-01-03

  Ingrid Trolle
Excellante Madame!
Fin uppbyggnad och
härligt Pjong!
2015-01-03

  Lars Hedlin
Gillar denna ;)
2015-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Lurifax där! Klurigt skrivet!
2015-01-03

  Respons VIP
Bevisar bara att erotik och musik hör ihop - sex ska det vara!
2015-01-03

    ej medlem längre
Håller med Johan-70. En riktig luring. :P
2015-01-03

  Johan-70
Lurad..... ;) du hann bygga upp min fantasi ;)
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie