Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Hjärtas sommarregn

När natten nedkom månen
så oskuldsfullt bländande vit
klädd i skimmerstoft
det var då vi stal tid, för varandra
jag lagd på rygg, mjukt tillrätta
på mossklädd mark
under björkars vyschande löv
bäddad i doft av sommarregn
regndränkta lockar
lekfullt fniss

minns du?

blev de sista ord
hon sa till mig
då hon tårfyllt, varsamt log
och släppte handen


 




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-03 14:26



Bookmark and Share


  ia VIP
Smärtfull vacker med vemod och längtan.

2015-01-04

    ej medlem längre
Underbar text med ton av vemod.
2015-01-03

  Kattiz
Bitterljuv och lite drömsk. Vacker!
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson