Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
syndiga damer :)


Två nunnor


Stod i en fruktaffär

jag skall be att få

en banan, sa den ena

köp två sa den andra

så äter vi en







Fri vers av Eliza-69
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-03 21:54



Bookmark and Share


  Connie
Härligt!
2015-01-04

  ULJO
Den va bra
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69