Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur löser vi det här?

Om jag inte vore så många 

skulle jag sagt jag är den ende för dig

 

Men hur löser vi det här?

 

Mitt nya ego har börjat skriva ut checkar 

din kropp inte löser in!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 313 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-03 22:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Haha! Din humoristiska stil är bara bäst!
2015-01-12

    Dan Myrbeck
Här hjälper endast
att ha tre hjärnhalvor.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jag får många tankar av denna brandfackla...
2015-01-05

    ej medlem längre
Ha ha ha nej det är svårt ibland:)
Klooning kanske??Bra fackla!
2015-01-04

  Lars Hedlin
JA men gläds åt mångfalden ;) kram
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Hm. En svårlöst ekvation.
2015-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att fundera på.
2015-01-04

  Petter Wingren
Märgfullt bildspråk i skärningspunkten mellan sakligt och explosivt
2015-01-04

  Petter Wingren
Märgfullt bildspråk i stjärningspunkten mellan sakligt och explosivt
2015-01-04

  ULJO
Din bländade kärlek är obetalbar
2015-01-03

  Onomatoprofet VIP
jag ger mig skulle jag säga om jag va han...
2015-01-03

    Sefarge VIP
Klurighet att
tänka på.
Som ett skönslingrigt
Rebus. Bravo!
;)
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie