Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas ni har överseende, detta är mitt första försök på engelska. Grammatiken är inte den bästa


Let me dream

 

Do not judge my heart

I'm still the same person

Changes that you see in me

is the love that has grown

 

Veils have been demolished

My heart is burning

and bewilders me

What is happening?

 

Wake me not

Let me continue to dream

Your heart belongs to someone else

Can it get much worse?

 




Fri vers av Connie
Läst 343 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-04 05:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra! Fastnar särskilt för:

Changes that you see in me

is the love that has grown


2015-01-05

  Ingrid Trolle
Verkligen inga fel i
denna text, som är
mycket berörande.
Bravo!
2015-01-05

  Solitaire VIP
Inget fel på den engelskan!
http://youtu.be/xdtv1asgcZ8

2015-01-05

    ej medlem längre
"only love can break your heart"
"Only love can heal it" Bra Connie!
2015-01-04

  Lars Hedlin
Verkligen bra berör djupt in i hjärtat!
2015-01-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin engelska och en text som gör ont även i mitt hjärta.
2015-01-04

  Mirreh VIP
SÅ bra och det berör så mycket. ONT! :/

2015-01-04

  ULJO
Det var bra. Du berörde mig med din text och det är det viktigaste
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie