Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den äcklige lille Bror Duktig som ska fjäska sig in genom att vara korrekt och präktig. Hycklaren i egen låg person. Honom HATAR jag.


FÖRLJUGNA IDIOT

 

 

om jag föredrar att vara negativ

så är det MITT val, för det är MITT liv

om jag föredrar att vara aggressiv

är din tillgjordhet inget korrektiv

det är MITT beslut, MIN fasta föresats

detta är MIN skola

jag kan kasta ut din mats

 

LARZ GUSTAFSSON   9/3 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-01-05 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP