Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDSBYGDSVACKER

landsbygdsvacker

utan mascara

lyser hon

den skogsstjärneklara

 

LARZ GUSTAFSSON

 

Troligtvis förra årets sista dikt




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-05 15:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så vackert !
2015-01-06

  Peter Olausson VIP
fin och klar som en skogsnatt om vintern
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP