Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exemplarisk förebild

Få saker

är så svåra

att stå ut med som

en exemplarisk förebild

Och jag står ut med mycket

så länge jag står ut med mig själv

 




Fri vers av Connie
Läst 277 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-01-06 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men om vi andra står ut med dig trots att du själv inte gör det, hur blir det då?
2015-01-08

    Dan Myrbeck
Vi står ut med dig för
dina texter står ut!
2015-01-07

  Lars Hedlin
JA bra där...kram
2015-01-07

  Ingrid Trolle
Det gäller att se upp
2015-01-06

  ULJO
En bra start på dagen, stå ut med sig själv
2015-01-06

    ej medlem längre
så är det för mig också.
2015-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Tror inte att det finns några exemplariska förebilder.
Alla har vi bra och dåliga sidor.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie