Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015.


Detta Året...



Är detta ett Trötthetens År?

Då kroppen känns slak och

sömnighet susar i skallen.

Varje dag - som en gravläggning.

Krafter sinar i djupet av själen.

ELLER: Kommer pigghet, en dag,-

såsom ett glädjande brev med Posten?

En räddning ur Slöhetens Träsk...?

Väck mig, - giv mig Incitament!

Kan ej lida denna hemska trötthet.

*

Uppvaknande är att önska!

Så detta blir ett Skapandets År!

Ett Livets & Passionens År....

Ännu slumrande i sin Vagga.

*

-Se Framåt...!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-07 20:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Många känner sej trötta nu, men vi får hoppas att orken kommer igen nu när det blir ljusare och ljusare...
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf