Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns

Jag minns en vind
som smekte min kind.
Luften var vårblå
marken fylld av vitsippor.
Nu kunde jag se solen igen
andas lätt och känna- känna livet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-07 21:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande skaldat!
2015-01-22

  Lena Själsöga Keijser
handskönhet
2015-01-11

  Eva Helene VIP
Tack, fint och snart är vi där igen!
2015-01-08

  Lars Hedlin
Härligt! Gillas :)
2015-01-08

  ResenärGenomLivet
Ja, dit längtar vi igen...ska bli såå skönt...
2015-01-08

  Gunnel Eriksson VIP
Gillar uttrycket vårblå.
Fint beskrivet minne.
2015-01-08

    ej medlem längre
Sköna minnen och längtan bor i dina ord - jättefin denna..
2015-01-08

  ULJO
som vi längtar dit
2015-01-07

    ej medlem längre
Vackra minnesord.
2015-01-07

  stig wikman
Fint om några av
mina favoriter , vitsipporna.

KRAM Å APPLÅD .
2015-01-07

    ej medlem längre
Den tiden kommer, det går fortare än man tror!
2015-01-07

  Skymning Blå VIP
Texten ger en fri känsla när man läser, gillar det.
Sista raden ger hopp
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP