Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GALEN VÄRLD - tanka

Ondska regerar

föder härskara till strid

barnsjäl blir vuxen

skrotar drömmar om livet

bevittnar verkligheten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-08 16:32



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Perfekt.
2015-01-10

  Lars Hedlin
JA bra och starkt!
2015-01-09

    ej medlem längre
Galen värld, verkligen!berörande bra skrivet.
2015-01-09

  ResenärGenomLivet
Jaa...världen är galen...kan bara hålla med...tyvärr...
2015-01-08

  bittemi VIP
Mycket sorgligt. Bra skrivet
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Alla dessa barn som berövas hela eller delar av sitt liv.
2015-01-08

    Dan Myrbeck
Befogade ord
om läget på
vår jord.
2015-01-08

  Ronny Berk
väl funnet ; att tänka i tanka ...
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP