Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika bra

På grund av allergi

har jag aldrig skaffat katt

Men det gick faktiskt lika bra

med en hink som spann

 Den kan till och med använda sandlådan

utan sanitära olägenheter




Övriga genrer (Aforism) av Connie
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-08 22:03



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Fyndigt och likvärdigt...eller inte:-)
2015-01-10

  Lars Hedlin
Jepp precis just så!
2015-01-09

  Angel of love
Haha ja det kan funka lika bra.
2015-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt sätt att vända på saken...kul...
2015-01-08

  Ingrid Trolle
Härligt Connie!
2015-01-08

  ULJO
Vilken härlig humor
2015-01-08

    ej medlem längre
Den kostar inget i drift heller, helt gratis att sköta...
2015-01-08

  Solitaire VIP
'Sa räven om rönnbären'
Prova att umgås med en cornish Rex, de är supertrevliga och ger sällan besvär.
Mmm... Hinkar plockar inte ur julgransprydnader förstås...
Med mera...

2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie