Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen frågor hänger över mitt huvud


Flikar av sanningen

Det första som slår mig är kärleken

när jag möter dig 

Obarmhärtigt pressar den sig mot mig 

 

Jag försöker förgäves komma loss

Jag river mig på mina känslor

och blöder ymnigt av längtan när du åker

 

Med tårarna rinnande ser jag 

att frågorna har stigit till brösthöjd 

älskar du mig?

 

De håller på att kväva mig

Jag håller andan för att undvika smärtan 

av att andas utan dig 

 

Det sista jag ser är bilden jag radderar av dig

Ensam fråga söker

Jag vaknar när du ger mig flikar av sanningen




Fri vers av Connie
Läst 305 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-01-09 04:10



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Oj! Flikarna var så tydligt för att beskriva det okända hos en annan. Tack :)
2015-01-14

  KattenKin VIP
Tycker om din text och "flikar av sanningen" var ett vackert uttryck!
2015-01-12

  Johan-70
Vilken känsla och smärta du beskriver.

2015-01-10

  Suss Petersson
Vilken känsla så ..precis så känner även jag ..tror vi all upplevt tvivlet när vi älskat så enormt...
2015-01-10

  Lehva VIP
Utlämnande, naket och passionerat. Mycket vackert.
2015-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Osäkerhet speglar din berörande dikt...
2015-01-09

    ej medlem längre
Smärtsamma situationer kommer man inte undan, men förhoppningsvis blir man glad igen...
2015-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, den underbara, kan även vara det mest smärtsamma.
2015-01-09

  Lars Hedlin
Stark och berörande i känsla!
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
Verkar vara ett smärtsamt uppvaknande.
2015-01-09

  Valter Örn VIP
Kärlek är av eterisk konsistens. Den är vävd av känslor. Vi söker orsaken till svikna förhoppningar, men svaren finns att söka både utom och inom oss; vilket gör det hela så komplext.
2015-01-09

  Ingrid Trolle
Berörande text.
Man vill så gärna
hjälpa dig, men...
det är bara du själv
som kan läka dig.
Kramar
2015-01-09

  ULJO
Berörande text detta stark och melankolisk
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie