Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad väntar...?


Mycket kan hända!



Tid för kyla, snö och is.
Ute, står morgonmörkret svart,
men inne är det varmt och ljust -
i hemmets eget Paradis, ---
omhuldande å fint, - sen start,
då jag flytta´ in, så förtjust!

Hemska saker i Världen sker.
-Terrordåd, kallblodiga mord!
Ingen vill drabbas, själv, av det!
Nunnor i kloster, vackert, ber
för Fred och harmoni på Jord;-
De bästa ting, - såvitt man vet!

Mycket är det, som kan hända!
På ont & gott, vi lever här.
Okänt Öde väntar alla.
Båd´ Tur & Otur kan vända...
Det är en Sanning, ren & skär!
Å, Ingen önskar, väl, falla.-

Lite synd att det ska vara
en sådan stor osäkerhet -
förknippad med Existensen!
Vi utsätts för ständig fara.
Men det kan nog vara värt det...
...om det leder till nått bra, sen! !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 08:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, vi får hoppas att allt blir bra...
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Text att ta till sig och fundera på!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf