Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Hässelby Gård.


En vinterinteriör



Gul värme tickar
i huden. Frost
nyper fingertopparna.

Sövande sav, röd
Cola...- Pasta
i ringlande lager
spänner ut magen.

Fräck aptit gör mig
till en kvinnlig Svullo!

Gangsterblod sjuder
i gyllene ådror och
hjärtat har ett fint Eko...

Små smulor av mjuk
pepparkaka har letat
sig till golvet under den
smutsiga soffan med
storblommigt mönster.

Brandvarnaren trilskas
med små ilskna tjut, ty
batterierna har tagit slut!

Damm suckar i vrårna.

Tyst,
smyger Sommarens Ande
igenom luftens blå rum.

Balkongdörren står öppen.

Innerliga kyssar av Syre!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-09 13:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Känner igen mig i scenariot!

PS: Mina dammråtttor hälsar!
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Ser, hör och känner.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf