Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mellan raderna

Läs mig mellan raderna
se det jag inte säger.
Ibland kan det vara svårt att tyda
när jag inte själv förstår.
Kropp och själ
hand i hand.
Låt oss hitta signalerna
som får oss att mötas.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-09 16:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skaldat!
2015-01-22

  Camillac
Känner igen mig! Bra!!
2015-01-13

  Ljusletaren
Sant ordat/ kram
2015-01-12

    ej medlem längre
Så är det ibland, det gäller att se det som inte syns - snyggt..
2015-01-12

  Lena Själsöga Keijser
i
medvarande
2015-01-11

  ULJO
Klockrent och tankeväckande
2015-01-10

  ResenärGenomLivet
Mycket tänkvärda ord...att läsa mellan raderna är något man måste lära sej...
2015-01-09

  Gunnel Eriksson VIP
Den sk undertexten är viktig.
2015-01-09

    ej medlem längre
Det är mellan raderna ... ja, det är där det bästa står ...
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tanke och känsla!
2015-01-09

    ej medlem längre
Tänkvärda ord...
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP