Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi kan ge anden glädje!


Lyriska Svar



Känslor -- på Vift
genom sagoskogar, dunkla, -
med utspridda gläntor av
välsignat milt Ljus.

Vandring på Drömmens
glänsande strålar, - -
leder till en Ark -
i Egots hjärta.

Livet lugnar nerver,
som utsätts för hot
från Dödens svarta,
sugna vargkäft!

Satt i min trygga
Holk
å väntade på --
Lyriska Svar.

Hade vaknat upp
i Utslocknandets
bädd av sotflagor å
arg toxicitet...

Och, en vacker Våg -
gick genom bröstet - å
jag erfor, glad, - Lyriska
Svar, -- igen! ~~~~~~~~






Fri vers av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-09 16:47



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Med bravur tar du oss på känslotur!
2015-01-13

  ResenärGenomLivet
En härlig dikt som gör mej glad...
2015-01-09

    Dan Myrbeck
Vacker lyrik
som gör
själen rik!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf