Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-"I´m Easy, - like Sunday Morning!"


-Kör hårt!



... 'Guds Vrede'...- Det är
så krångligt! Om det -ändå-
funnes en gud, som var
vred - å mina vägnar!
Men- alla är otrogna skitar!!

År lägges till år.

Satan triumferar, så fort jag
drabbas av Tillkortakommanden!
Hon skrattar och njuter, då!

Hon knullar med min
champagne i näven; jag försöker
skita i vad, som försiggår!
Vill ej delta -- i Hyckleriet!!!!

Är vi avdjurifierade apor,
fångade i Clarissas samvetslösa
bubbla, endimensionella världsbild?

Är vi oförmögna att 'se' varandra
i förfulningens Kavalkad? :( :( :(

Är Sanningen ful och tråkig?

Jag vill ha en man -- å inte
en förskönad Lögn!

- - HIT The Devil! Å, - kör hårt!


*** *** ***





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-10 06:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starka känslor här.

2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf