Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Social travesti.


En forntida Monark



Han satt på Tronen
i flera sekel.
Å kompanjonen
hette Nisse Eld.

De bruka´ dansa
med damer i Ring.
En sökte chansa, -
- men fick - Ingenting!

Hans namn var Tore,
går ej att glömma!
-Väldige, - - Store!
Vad kan han gömma!?-

Hans fru var Märta,
Drottningen, - söta,
med ett gott hjärta -
å ögon blöta!

Å, hela Hovet
var promiskuöst!
De fira´ Lovet -
tämligen Sanslöst!

I hans liv, - Tiden
gick som Tider gör!
En dag, förliden, -
Store Tore dör!

Vad hade hans liv
- i Sanning - tjänat
till? Hans frilla Siv
skulle ej menat

att sista Ronden -
drog ut på Slarvet!
Barnläkarfonden
fick -hela- Arvet!





Övriga genrer (Satir) av Marianne Räf
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-10 11:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härlig story med fina rim!
2015-01-13

    Dan Myrbeck
Barnläkarfonden är självklart viktigt, men vad sägs om:

Poeter utan gränser

2015-01-12

  ULJO
Lekfullt med fina rim
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf