Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAST PUNKT

 

 

en fast punkt

i alla skiftningar

och renhet

mitt i förgiftningar

en riktpunkt

min lots på livets hav

ett centrum

ja, själva hjulets nav

 

 

Du är Den

som allting handlar om

som tog livet

med Dig när Du kom

Du är Den

som alltid stannar kvar

min Jesus

min käre Gud och Far

 

 

så trofast

kan ingen annan bli

och ingen

kan ge sån harmoni

Din kärlek

är varm och tålmodig

så därför

förblir jag frimodig

 

 

 

Du upprättar mig

och fostrar mig

jag vill aldrig

vara utan Dig

mitt hjärta

får fröjdas över frid

som sträcker

sig bortom rum och tid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/1 2012

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-10 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP