Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti mig



Superhet och supersexig

under dina händer är

jag fast och jag är din

Onani onani låt mig få

känna dig inuti mig




Fri vers av Eliza-69
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-10 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med kåta texter ;)
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69