Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till JojoLina som gav inspiration!


Inte helt lätt

Jag spelar ofta blindparti med mig själv

Jag är en simul Tant med många omöjliga ställningar 

Min värld fungerar som sju drag i förväg

 

Jag är stresstålig och uthållig

jag är ofta sjuk

jag sitter ju jämt i drag

 

Faktum är att de vita och svarta pjäserna

har mer gemensamt med varandra

än vad de har med mig

 

Det är inte helt lätt att hålla mig själv i schack

Ett feldrag och jag är matt 

Men under min mask väntar alltid drottningen




Fri vers av Connie
Läst 396 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-01-11 06:17



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Fantastiskt finurligt skriven fundersam text...en wow-effekt enligt min mening.
2015-01-21

    Dan Myrbeck
En del föredrar 64
framför 69
2015-01-12

    ej medlem längre
Så väldigt bra skrivet min vän.
2015-01-11

  Ingrid Trolle
Mycket bra skriftat.
2015-01-11

  ULJO
Bra, mycket bra
2015-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig text md många underliggande toner!
2015-01-11

    ej medlem längre
Träffsäker text med en avslutande mening som är perfekt.
2015-01-11

  Hans Christian
"Men under min mask väntar alltid drottningen" Ja, det är jag säker att den gör. Snygg grafik och ett finurligt innehåll, som man blir glad av att läsa - Tack!
2015-01-11

  Lars Hedlin
JA livet i en evig cirkel!
2015-01-11

    ej medlem längre
Drottningen, den starka, som antagligen vinner spelet...
2015-01-11

  Onomatoprofet VIP
och partiet tar aldrig slut antar jag
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie