Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNLEK - haiku

Vreda stormbyar

knäcker träden som kvistar

leker plockepinn




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-12 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint fångat:)
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Svea + Egon = Sant!
2015-01-13

  ResenärGenomLivet
Passande haiku...bra...
2015-01-13

  Lars Hedlin
Moder jord som möblerar om....
2015-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP