Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild av Moses brinnande buske. Arten avsöndrar en eterisk olja som vid varmt väder kan antändas, men växten skadas inte av detta. Plantan doftar som av citron.


Det finns en eld som alla behöver

Den som Moses såg i öknen

Den icke förtärande elden som det står om i bibel

Elden slocknade 

Skapade nyfikenhet och entusiasm 

Men brände inte ner något!




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 424 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-01-12 04:19



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Lysande!
2015-01-14

  ResenärGenomLivet VIP
Spännande symbolik...
2015-01-13

  Hans Christian
Mycket tänkvärt. Snygg grafik. Och den slutar helt underbart.

Du upphör aldrig att förvåna mig!
2015-01-12

  Ingrid Trolle
Underbar påminnelse
om den icke förtärande
elden inte bara om vi
behöver utan den vi
behöver.
Djupt och tänkvärt
2015-01-12

    Dan Myrbeck
En bra sorts eld!
2015-01-12

    ej medlem längre
Fint att se den på bild, har bara hört talas om den.
2015-01-12

  angela Täubert fd Jansson VIP
Min far hade dem i sin trädgård, har sett hur de brinner, utan att skada. Tänk om kärleken kunde vara likadan!
2015-01-12

  Lars Hedlin
JA den innerliga elden i hjärta och själ :) kram
2015-01-12

  Onomatoprofet VIP
Ja, man kan tolka heliga skrifter olika utan att att vara "bokstavstrogen"
2015-01-12

  ULJO
Tack för den lektionen
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie