Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Je suis imbécile

 

Hyckleriets hejarklack-
Netanyahu i spetsen utan sin Barack

Vad kommer nu födas ur detta hat
förutom mer övervakning a'la PolisStat

Att strypa Internet
har inte varit lätt

Nu kommer det gå som en dans
de har verkligen fått sin chans

Yttrandefrihet in my ass
check it up o mellan raderna läs

Netanyahu med sina förtäckta hot
att Frankrike erkänner Palestina kan också vara en rot

Eller att Frankrike yrar om ryska sanktioner
länder leds rätt via relativt brutala aktioner

Ett precisionsjobb
mer av underättelsetjänst än islamistisk mobb

Ett spel riggas
motsättningar triggas 

Varför lämna sin legitimation
inför dödens destination

Godta uppenbart planterade bevis
tydligen de statsanställdas devis

Lägg på ett kol
vi måste i mål

Skynda tysta syndabockar
o själva polischefen som med sin depression krockar

Utbränd tar han sitt liv
här får vi hjälp av Ockhams gamla kniv

Ja, vi får se vad som följer
vad som flyter upp till ytan av det historien döljer... 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-12 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande!
Och välkommen tillbaka! :)
2015-01-13

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
De är ju genomkriminella allihop dom där,splittrar,desinformerar,kaos och inferno,rädde sig den som kan...ingens ansvar att tron och hoppet om ett bättre 2015 gick åt helvete,lika bra å sätta sig vid korkeken å lukta på blommorna,för de där lyssnar ändå inte på någorlunda kloka budskap.
2015-01-13

  Anya VIP
Har saknat dina texter. Denna är knivskarp och som ett poetisk nyhetssammandrag. Bra!!!
2015-01-13

  Lars Hedlin
Bra stark fullfjädrat ;) Gillas!
2015-01-13

  Connie
Gillas mycket! Världen är galen! Hur berövar man en människa hennes galenskap utan att också frånta henne hennes identitet?
2015-01-13

    Lars J
Härligt med rim! tycker om dikten :-)
2015-01-12

  Staffan Nilsson
Tillbaka med full kraft!
Skön, välriktad käftsmäll!
2015-01-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, så var det, var flera misstag som inte stämmer med verkligheten och media rapportering bara en sådan sak att på demonstration var i själva verket 5 miljoner.
Vi får då säga: det är mänsklig, att fälla.
Välkommen, 2015 med nya krafter.
2015-01-12

    Jag är fan större än Sartre
Människan har alltid varit tokig och det kommer aldrig bli bättre.
2015-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Världen är helt galen! Och det blir bara värre. Alla slår på alla! Tänkvärd text du skrivit!
2015-01-12

    ej medlem längre
Det är mycket hemskt som händer i världen, man kan undra vad det blir av detta...
Trevligt att du skriver igen!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP