Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi igen en dag

Såg dig på torget häromda´n
Jag sa -Hej kul att se dig här på sta´n

Vet mycket väl du kände igen mig
Men du rusade iväg och gömde dig

Och var jag än famlar i alla vrår och hörn,
finner jag endast en tår och en törn

Tåren rinner längs kinden för oss
Men törnen på rosen trillar snart loss

Då, när skuggorna skingras,
ska vi ta nya hoppfulla tag

Då vill ingenting slingras,
det ska bli vi igen en dag




Bunden vers (Rim) av amanda_panda
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-12 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra formulerat, fin dikt!
2015-01-22

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2015-01-16

  Unikum VIP
Bra du är vännen, tack för att du är tillbaka och delar dina ord och tankar.
2015-01-13

    Lars J
Fin dikt med bra rim, tycker om!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

amanda_panda
amanda_panda