Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är lika rädd

Snälla stanna här ett tag
Håll mig hårt

Det är natt nu
Jag vill rädda lite värme

Allt vi behöver är varandra
utan risk att förlora allt

Stanna tillräckligt länge
för att njuta av stundens äkthet

Du lika rädd som jag
för att förlora det som finns




Fri vers av Connie
Läst 474 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-13 03:33



Bookmark and Share


  Suss Petersson
en önskan bakom vetandet
2015-01-15

  Carina Bendix
Känns igen.. Starkt och bra skrivet.
2015-01-15

  Carl Mikael Fäldt
Ja vem är inte rädd?

Din text går på djupet ,välskriven som den är!

Tack att jag fick läsa.
2015-01-14

  Johan-70
Starkt och så bra.
Tack och kram
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Berörande, bra
2015-01-13

  bumerang
Du skriver så igenkännande.
Formulerat så klart. Det är just
Det som är konsten. Den du behärskar
så bra!!
2015-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor...fint skrivet...
2015-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat.
Att känna värme och gemenskap skapar trygghet som vi alla behöver och längtar efter.
2015-01-13

  Ingrid Trolle
Så äkta och
fint uttryckt
om den eviga
rädslan att
förlora det man
har
2015-01-13

  Valter Örn VIP
Fint förmedlat! Vi människor är bräckliga käril och behöver stanna upp och tänka och ta vara om varandra och även om oss själva.
2015-01-13

  Lars Hedlin
En mycket bra text i närvaro
2015-01-13

  Hans Christian
"Du lika rädd som jag
för att förlora det som finns"

Så så rörande och sant Connie. Bravo.

2015-01-13

    ej medlem längre
Det är väldigt lätt att man blir otrygg och osäker i en hård värld.
Ömsint vädjan...
2015-01-13

  ULJO
Jag berörs stort av ditt sätt att uttrycka starka känslor i ditt skrivande. Den här texten är inget undantag.
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie