Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har förlorat mitt hjärta..

Jag har förlorat mitt hjärta
men vunnit ditt.
Därför är jag aldrig ensam
du är ständigt här.
Som en kärleksmelodi
som värmer upp mitt inre.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-14 20:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat!
2015-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert och tillitsfullt.
2015-01-17

  Lars Hedlin
Starka band som förenar..kram
2015-01-16

  ResenärGenomLivet
Varma ord av kärlek...så vackert...
2015-01-15

  Lena Själsöga Keijser
kanske
har du inom citationstecken funnit ditt hjärta i helhet
2015-01-15

  louisegirl
Så vackert skrivet!
2015-01-15

  Angel of love
Underbart vackert att läsa.
2015-01-14

  Ninananonia VIP
Tycker om
2015-01-14

  stig wikman
Vilken vacker
melodi du
beskriver här .

KRAM Å APPLÅD
TILL DEJ .
2015-01-14

    ej medlem längre
Dina ord är fyllda av kärlek och värme - jättefin..
2015-01-14

    ej medlem längre
Kärleksballad...underbar!
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP