Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar - Du älskar

Ditt hjärtas slag

rörde mig

för månader sedan

 

Efter att ha vidrört min längtansvärk

såg jag dig med utbredda vingar

dyka ner i min själ

 

Mitt hjärta så hungrigt

jag hade inte fått 

älska på länge

 

Dina händer så hungriga

de hade inte

fått smeka på länge

 

Långt efter du gått 

låg jag vaken

med efterlämnade ögonblick

 

Du hade kidnappat

mitt hjärta

och stulit mina andetag

 

Det är natt nu

ingenting

märkvärdigt alls

 

Din doft leker fortfarande

kurragömma 

bland mina kläder

 

Jag älskar - Du älskar

Vi älskar

Men inte med varandra

 

Allt jag behöver nu är mitt 

HJÄRTA

för att kunna säga att jag älskar dig




Fri vers av Connie
Läst 342 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-01-15 01:24



Bookmark and Share


    Nobody at all
Men inte med varandra, nej. Vet.
2015-01-20

  Lars Hedlin
En mycket mycket bra text full av känsla!
2015-01-16

  aol
Ja så nära och underbart livet kan vara längtan smekningar ömma händer så skört vackert och så lätt att brista och bara bli kvar som slöjor av en innerlig dröm,
2015-01-16

  Nitwitoddment
Så vackert att fånga längtan efter någon annan genom att låta dofterna leka kurragömma. Jag tycker om den här!
2015-01-16

  Petter Wingren
Gillar "din doft leker fortfarande kurragömma bland mina kläder". Det förlorade hjärtats hymn.
2015-01-16

  Eliza-69
Vackert så
2015-01-16

  ULJO
Helt magiskt bra
2015-01-15

  Johan-70
Grymt bra dikt.
2015-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen och längtan...vemodigt men vackert...
2015-01-15

  KattenKin VIP
Fint. Och dessa rader "Du hade kidnappat mitt hjärta och stulit mina andetag" tar verkligen andan ur mig. Ljuvliga!
2015-01-15

  Suss Petersson
Berörande vacker och lite vemodig kärlek
2015-01-15

    Dan Myrbeck
Vackert och berörande.
2015-01-15

  Ingrid Trolle
Speglingar som
berör mycket
på djupet;
så fint förmedlade
2015-01-15

  louisegirl
Så vackert..
Men stark i känsla!
2015-01-15

  bumerang
Fantastisk återgivning av hur det
Känns att vidröras på djupet.
Själv känner jag jättemycket
När jag läser din text.
Igen!!!
2015-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar både glädje och sorg.
Bra skaldat.
2015-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens våndor och ljuvliga väsen diktar du så fint om!
2015-01-15

  Peter Olausson VIP
en text så nära. "Du hade kidnappat/mitt hjärta/och stulit mina andetag" säger det mesta om hur komplicerat, och ljuvligt, livet kan vara
2015-01-15

  Angel of love
Åh bland det vackraste jag läst, även om den har ett visst vemod över sig.
Kram
2015-01-15

    ej medlem längre
Känslosamt och fint...
2015-01-15

  WyS VIP
Vackert och smärtsamt!
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie