Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Digitalt virkad duk


Spetskompetens

Företagen skriker efter folk med spetskompetens!

Och jag kan både virka och knyppla 

Men man kan ju inte

vara överallt!




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 420 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-01-16 03:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck

Jag såg en platsannons:
---------------------------

Spetskompetens
sökes av
hunduppfödare


2015-01-20

  Björn Donobauer
virka tills natten kommer då ingen virka kan.

2015-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Då lär du nog vara eftertraktad...:-))
2015-01-18

  Annie b'larsson VIP
Fyndig titel. Sen tycker jag det är bra du slår ett slag för digitala bilder och målningar, för att de är underskattade i jämförelse med den traditionella målarkonsten. Men det kan vara nog så svårt att få till bilden digitalt.
2015-01-16

  E O
den var bra den!
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Utan spetskompetens
riskerar man att
duka under!
2015-01-16

  Angela Bohlin VIP
Vilken härlig text!
2015-01-16

  Suss Petersson
får man skriva "skit bra"? hm ja nu vart det gjord och menade det gjorde jag =)
2015-01-16

    AgnesKenshin
mitt i prick!
2015-01-16

    ej medlem längre
Nog ser det så ut åtminstone...
Fantastisk konstnär du är!
2015-01-16

    ej medlem längre
Du har talanger utöver det vanliga ;)
2015-01-16

  Lars Hedlin
Precis :)
2015-01-16

  Valter Örn VIP
Nej du kan ju inte verka och virka överallt, men en sak som du verkligen har spetskompetens på, det är din spetsfundighet.
2015-01-16

  aol
Jaa det är mycket nu och man kan inte vara överallt, ler bra skriftat Connie,
2015-01-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
definition: att ha ett jobb med spetskompetens.
  Därför,
igenom,
  därigenom,
med,
  via telefon
passerar genom,
med överraskning,
ryggen,
  på något sätt,
vad
2015-01-16

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Japp med spetskompetens.

   kan ha begått, och ingen särskild kompetens varumärke, om du är man och din trollstav är ung och skarp i toppen.heter det: unga dick åtaganden! oftast svart, och svart arbetskraft.
Har du funderat på vem den är förpackad datum, smörgåsar i butiken?
2015-01-16

    ej medlem längre
Håller du kurser?
2015-01-16

    ej medlem längre
En avig
och en räta

din Cv
rymmer

säkert
svaren på

det man vill
veta
2015-01-16

  Ingrid Trolle
Dina spetsar räcker
långt och högt över
vad man kallar för
spetskompetens.
Stå upp!
2015-01-16

  Mats Edin VIP
??
2015-01-16

  ULJO
Du borde ju prova på stå upp komedi med din spetshumor
2015-01-16

  Gunnel Eriksson VIP
Fyndigt och vitsigt.
2015-01-16

  Petter Wingren
Riktigt läcker ironi
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie