Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på mat.


Mulen dag



Försöker å fly ifrån
molnet i mitt huvud.

Det höljer Hemligheter i sig
å döljer sådant jag vill se.

Jag förväntas, ännu, vara kvar i
Sömnens dröm, som ont mig ville!

De, jag älskar tas ifrån mig.
Kvar, interagerar sketna fiender!

Kämpar emot den negativa nutrition,
som serveras, - - omger mig...

Minns många män, varav de
flesta var i fiendskap mot mig.

Ska jag våga sätta tänderna i den
äckliga pytt-i-panna de kommer med?!

NÅGON näring behöver jag förtära!
Förmodar att den åker ner! Kanske inte!...

Känner att den döde makens spöke
tjänar Satan och dennas väl! - - -

En vis man sa att människorna bör
frukta Gud, -- såsom djuren - dem....!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-16 14:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Min mamma brukade säga: "Äta bör man annars dör man, äter gör man ändå........"
Ibland är det bara till att anpassa sej, även om det tar emot...bra förmedlad känsla...
2015-01-18

  ULJO
Väl fångat och förmedlat som så ofta
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Bra nutrition behövs för
alla i vår nation!

* * *

Dimmor döljer den ofta,
vägen till poesins förtrollade land.

Men ibland blir den synlig,
och då sätts hjärtan i brand.

2015-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Skickar en solstråle!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf