Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nato - utsålt

Regeringsoperan sätter upp nato
denna sci-fi dramatik
utmärkt i vibrato
rekvisita - en hög med lik

vid sidan om -
i teaterfoajén blir man rik 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-17 00:14



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Ja så är det!
Och NATO som är skrot från Kalla Kriget.
Knashögern kan inte tänka nytt, man vill vi går med.
2015-01-19

  Anya VIP
Suverän samhällskritik..på gränsen till satir. Du är så skicklig på det!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Bra och starkt framfört!
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Skarp och samhällskritisk text av dig!
2015-01-17

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2015-01-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Förr tog man med familjen att bevista offentliga avrättningar
människan utvecklas inte...
har själv frågat mig varför
jag ibland ser Stephen King-filmer
men får inget svar som jag är nöjd med.
2015-01-17

  Marianne Räf
Mkt VÄL formulerat! Ett brännande ämne! Härligt, se dig i farten, igen!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP