Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA FÖRTJÄNAR HELVETET



de intoleranta tjatar om tolerans
om andras synd som om deras synd inte fanns
de intoleranta talar om kärleken
men vill inte höra ett jota om sanningen
det kommer till kritan ibland
och det bränner till
då blir det så hett att man
inte alls längre vill
man flyr in i mantran
om kärlek och ödmjukhet
man tål inte ljuset
som avslöjar ynklighet


LARZ GUSTAFSSON   17/1 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-17 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP