Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag vara din vägkant

Om vänner dig överge
jag alltid förblir din vän
Och när du går vilse i mörker
då söker jag upp dig igen

När själen din skakas av stormar
och det enda du har är din gråt
Glöm inte min vän, du kära
att tillsammans följs vi åt


Jag vet dina hemliga sorger
det som inga andra kan se
Får jag vara din vägkant
och kärlek i överflöd dig ge




Bunden vers (Rim) av Connie
Läst 295 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-18 01:36



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ja! Verkligen ödmjukt och vackert!
2015-01-20

  Lars Hedlin
Så fint och ödmjukt vackert!
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Fint och vackert!
2015-01-19

  Gunnel Eriksson VIP
En mycket originell vädjan.
Fin dikt.
2015-01-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack, Ja mycket talande bild och poesi, ”stöd vän” är vi alla till varandra här på poeter.se; tänk att imorgon 19 januari är datum med den mest självmord benägna människor enligt statistiken; Blue Monday;

2015-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
En sån underbart fin text...
2015-01-18

  bumerang
Oj, gudomlig uppgift vi alla har.
Du formulerar allt från ditt vackra
Hjärta. Tack att du finns även för
Mig<3
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En alldeles underbar ömsint och fin text!
2015-01-18

  Ronny Berk
så vackert i bild och poesi, ja !
2015-01-18

  KattenKin VIP
Att vara någons vägkant var bland det finaste jag hört, mycket hjärtemjukt!
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar trygghet, vänskap och kärlek.
2015-01-18

  Teresia Ridell
Likt en trygg hand. Fint !
2015-01-18

  älvdans
Godheten å välviljan smeker mig som en trygghetens hand i denna underbara text....
2015-01-18

  Ingrid Trolle
En vacker text till
den som behöver
en vän att hålla i
handen. Tack!
2015-01-18

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, kantänkas har vägkanten tagit del av mer än någon annan...? Snyggt porträtt dessutom!
2015-01-18

  ULJO
Självklart en mer ömsint och kärleksfull person än du finns nog inte. Härlig text dessutom.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie