Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta singlar...

Sakta singlar små
snöflingor ner.
Likt ett snödraperi
utanför mitt fönster.
Går ut och går
lyssnar på lite snöflingeprat.
Tankar luft och ljus
innan mörkret åter lägger sig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-19 13:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och rofyllt skaldat!
2015-01-22

  ResenärGenomLivet
Gillar ditt ord "snöflingeprat"...det låter så mysigt...:-))
2015-01-22

  Palett
Fin ögonblicksbild av en vinterdag !
2015-01-20

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-01-20

  Lärling
Så fint och rofyllt!
2015-01-20

  sommarmoln
Kristallvackert...:)
2015-01-20

  Connie
Vacker, mjuk och rogivande.
2015-01-20

  louisegirl
Så rogivande fint!
2015-01-19

  Eva Helene VIP
Lite meditativt, fint!
2015-01-19

    AA VIP
Vacker. Fin och rogivande text. Det är något speciellt med den tystnad som kommer i samband med snöfall.
2015-01-19

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker, rogivande text.
"Det är de smådetaljerna som gör det"
för att citera Povel Ramel.

2015-01-19

    ej medlem längre
Vackert och rofyllt tar du oss ut i snön.
2015-01-19

  Teresia Ridell
Mjukt och vackert. (här föll de också i fm, men nu är det bara regn:(
2015-01-19

    ej medlem längre
Det är samma här utanför mitt fönster - jättefin är din text att njuta av..
2015-01-19

    Lena Söderkvist VIP
En riktig feel good-dikt.
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP